Om våre møbler

Om våre møbler

Novasolo Furniture – møbler i dansk design av ypperste kvalitet.

Novasolo Furniture er en dansk møbelprodusent, med sin produksjon i Indonesia, som siden oppstarten i 1996 har utviklet seg sterkt, og har i dag ca 300 ansatte som jobber henholdsvis på kontoret og i produksjonen. Novasolo Furniture har et godt rykte på seg for å forstå kundenes behov, legge stor vekt på kvalitet og for å yte den beste servicen, og de har i dag mange kunder og partnere i Skandinavia, England, Tyskland, Frankrike, Spania, Canada, USA, Mexico og Sør-Afrika.

Misjon

Novasolo Furniture produserer både innendørs og utendørs møbler, og deres misjon er å produsere møbler av god design, høy kvalitet, konkurransedyktige priser, pålitelig levering og profesjonalitet.

Novasolo Furniture står inne for hvert eneste møbel de produserer, og kvaliteten er en stor del av deres DNA. Hvert møbel går igjennom ulike kvalitetskontroller før møblene sendes ut for salg, og i samarbeid med agenter og samarbeidspartnere er de i kontinuerlig forbedring både når det gjelder virksomheten og servicenivået.

Visjon

Novasolo Furniture`s visjon er å være ledende leverandør av møbler til hjemmet, tilby best mulig kombinasjon av design, kvalitet og pris på deres møbelkolleksjoner.

Møbelkolleksjoner

Halifax kolleksjonen:

Halifax – kolleksjonen er en stilig hvit møbelkolleksjon produsert av sertifisert mahogni som er ment for innendørs bruk. Alt treverk er ovnstørket før produksjon for å redusere risikoen for sprekkdannelser. Møblene blir så primet, malt og lakkert. Linjene er rene og klassiske. Veldig mange av møblene i Halifax- kolleksjonen har tilhørende kurver i naturlig rotting som medfølger. De fleste av håndtakene er i antikk messing.

Halifax Contrast – med svart topp:

Denne kolleksjonen er lik Halifax, men med svart topp-plate.

Greenface kolleksjonen: DENNE KOLLEKSJON HAR UTGÅTT

Greenface kolleksjonen til Novasolo Furniture er en møbelkolleksjon produsert i resirkulert teak. Hvert enkelt møbel kan være opptil 100 år gammelt, og har sin egen unike historie. I Greenface kolleksjonen finnes det tre underkolleksjoner:

Element – Greenface kolleksjonen:

Disse møblene er kun til innendørsbruk. Møblene har fått en lett sliping, noe som gir en myk overflate. Møblene er ikke behandlet med olje, men trevirkets egen olje kommer til overflaten når det slipes.

Raw – Greenface kolleksjonen:

Disse møblene er ment kun til innendørsbruk. De er rå og helt uten sliping.

Venture – Greenface kolleksjonen:

Disse møblene er for utendørsbruk. Møblene har mellomrom på de vannrette flatene, slik at vann renner bort fra overflaten.

Teak har et lavt innhold av fuktighet og et naturlig innhold av olje, og tåler derfor vær og vind godt.

Provence:

Denne møbelserien er ikke helt ulik Halifax. Samme materiale, samme farger og samme håndtakene i antikk messing. Men den store forskjellen er den litt «rundere» formen. Provence er litt mer franskpreget, med flotte buede detaljer.

Wickerworks:

Wickerworks er Novasolo Furniture`s unike kolleksjon av håndlagde stoler i naturlig rotting.
Stolene har en delikat lys grå/brun tone, og leveres med flotte beige puter inkludert.
Stolene kan også med fordel brukes utendørs, men i og med at dette er et naturlig produkt så anbefales det å oppbevare de litt skjermet for vær og vind. Her kan du lese mer om Novasolo Furniture