Signedby.no har endret navn til Heym.no. Les mer her

Handlekurv0
Handlekurv
0

Personvern

Introduksjon

Dette er personvernerklæringen til Deuces AS (heretter kalt «Heym»), et norsk selskap som er eid av Sail AS med adresse Øvre Slottsgate 5, 0157 Oslo. Heym er en nettbutikk som selger interiør og møbler til det norske markedet. Når du benytter deg av vår nettbutikk og nettside behandler vi personopplysninger om deg slik som det er beskrevet i denne personvernerklæringen. 

Vi tar dine personopplysninger på alvor og innhenter og bruker bare personopplysninger som er i tråd med personopplysningsloven og EUs personvernforordning nr. 2016/679 (GDPR).

Hvilke personopplysninger vi samler inn

Informasjonskapsler/cookies

Vi samler inn personlig informasjon som er nødvendig for å gjennomføre et kjøp på heym.no. Dette er opplysninger som navn, e-postadresse, postadresse og telefonnummer. 

Vi bruker cookies/informasjonskapsler for å hente inn, samle og analysere brukerdata, trafikk og handlinger som foretas på Heym.no. Dette gjøres for å gi deg en bedre handleopplevelse. Ikke-identifiserbar informasjon vi samler inn kan for eksempel være:

  • IP-adresse
  • Nettleser
  • Operativsystem
  • Interaksjon med reklame (f.eks. klikk)
  • Hvilke sider du har sett på

Ved å bruke heym.no samtykker du til hvordan vi bruker cookies. Dette samtykke kan trekkes tilbake når som helst.

Nyhetsbrev og direkte markedsføring

Dersom du har gitt ditt samtykke kan vi behandle din e-postadresse og telefonnummer til å sende deg nyhetsbrev og markedsføringsmateriale som er spesifikt tilpasset deg. Vi kan da gi deg personlig tilpassede tilbud utifra opplysninger vi har, for eksempel fra en av dine tidligere kjøp. I tillegg kan vi bruke demografiske opplysninger slik som kjønn og alder som vi har fra andre kilder slik som Google Analytics. Du kan når som helst trekke tilbake samtykke ditt ved å stoppe abonnementet på nyhetsbrevet eller ta direkte kontakt med oss.

Hvordan vi bruker din informasjon

For at det skal være mulig å bestille på Heym.no trenger vi informasjon som gjør det mulig å levere produktet hjem til deg. I den sammenheng trenger vi telefonnummer og e-postadresse til å ta kontakt med deg dersom det skulle være noe angående din ordre. Ordrehistorikk og e-postkorrespondanse kan også være en del av å hjelpe deg med å løse eventuelle problemer som oppstår i forbindelse med din handel. Leveringsadresse er også nødvendig for å kunne levere produktet dit du ønsker å få det levert. I sammenheng med leveranse vil fraktselskapet som benyttes også ha tilgang til denne informasjonen for å kunne ta kontakt ved evt. problemer under leveransen og avtaling av tidspunkt.

Hvilke tjenester bruker vi?

  • Google Analytics
  • Facebook/Instagram
  • Hotjar

Hva kan jeg gjøre for å unngå å bli sporet?

Dersom du har slått på «Deaktivering av sporing» i nettleseren din så vil Heym.no unnlate å samle informasjon om ditt besøk. «Deaktivering av sporing» (eller «Do Not Track, «DNT» eller «Disable tracking») er en innstilling i nettleseren din som gjelder for alle nettsteder du besøker. Dersom du kun ønsker å deaktivere sporing for dette nettstedet spesifikt anbefaler vi at du sletter cookies og forlater nettstedet.

Hva er en cookie?

En cookie er en bitteliten tekstfil som lagres på datamaskinen, mobilen eller nettbrettet ditt av nettstedet som du besøker. Cookies benyttes for å kunne gi deg en bedre brukeropplevelse ved å gjøre interaksjoner enklere. Dersom du f.eks. har lagt et produkt i handlekurven, og ikke fullført kjøpet, vil dette produktet fortsatt ligge i handlekurven til neste gang du besøker nettstedet. Dette kan også benyttes for å gi deg relevant markedsføring på f.eks. Facebook. 

Hvilke cookies benytter vi?

Google Analytics – Dette bruker vi for å samle statistikk fra heym.no, og gjøre analyser på hvordan vi kan gjøre nettstedet bedre og gi deg en bedre handleopplevelse.

Google Tag Manager – Dette anvendes for at vi raskt kan gjøre endringer som forbedrer kundeopplevelsen din.